15.07.2024 OŚWIADCZENIA O POWIERZENIU PRACY

ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni

Kiedy wymagane jest nowe oświadczenie?

Zmiany warunków zatrudnienia cudzoziemców zatrudnionych na podstawie oświadczenia.

SPOTKANIE ON-LINE 15.07.2024 r. o godz. 10.00

SZKOLENIE  JEST NAGRYWANE!!!

ODBIORCY:

Zajęcia skierowane są szczególnie do przedsiębiorców, pracodawców, menedżerów oraz pracowników działów personalnych.

Spotkanie poprowadzi Pani Monika Olszewska - doświadczony doradca gospodarczy, trener z obszarów kadrowo - płacowych, praktyk, Absolwentka Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego, Wydziału Ekonomicznego oraz doktorantka ekonomii Uniwersytetu Szczecińskiego. Wieloletnie doświadczenie w zakresie kadr i płac. Podczas swojej pracy bazowała głównie na wszelkim ustawodawstwie dotyczącym pobytu i legalności powierzania pracy cudzoziemcom oraz delegowania pracowników z Polski do pracy za granicę. Wielokrotnie uczestniczyła w szkoleniach tematycznych, konferencjach i spotkaniach fundacji, inicjatyw i stowarzyszeń zajmujących się tematyką delegowania pracowników i zatrudniania cudzoziemców. Obecnie właścicielka firmy konsultingowej współpracującej i zrzeszonej w Północnej Izbie Gospodarczej oraz Izbie Pracodawców Polskich. Swoje szkolenia z powodzeniem prowadzi dla firm i przedsiębiorców na terenie całej Polski.

Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl